Fuzzy Teeth op Popronde 2022

10 september 2022 t/m 3 december 2022
Er is bekend geworden dat Fuzzy Teeth is uitgenodigd om te spelen op Popronde 2022, het grootste reizend popfestival van Nederland.

Links:

Hou ons profiel op www.popronde.nl in de gaten. De komende tijd zal deze worden geupdate met meer informatie. Klik hier voor Fuzzy Teeth op popronde.nl

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag. Gedurende die 12 weken vinden er ieder weekend van donderdag t/m zondag Poprondes plaats. In elke stad treden de geprogrammeerde acts die avond/dag op bij een twintigtal podia en locaties. De deelnemende locaties zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.