“Fuzzy Teeth is een groeibriljant”

Fuzzy Teeth is een groeibriljant Het liedje: Tot nu toe is het melodieuze ‘Horsefighter’ het enige dat streamenderwijs verkrijgbaar is.
(Klik hier voor de hele recensie van 3Voor12)

Het allerleukste van de Popronde is dat je af en toe verrast wordt. Je kan alles nog zo goed bijhouden, de Popronde komt altijd wel weer met iets dat haast niemand nog kende: Fuzzy Teeth, vreemde bandnaam, en nog nooit van gehoord, en ze hebben de prestigieuze openingsspot. Maar dan zie je de frontman, die lijkt op een jonge versie van Prince of Lenny Kravitz. Ontbloot bovenlijf in het museum, hij gaat er voor! Wat voor muziek het is? Mix van indie, rock, psychedelisch en funk. Op papier is dat weinig veelbelovend, maar de jonge band is al een hecht gezelschap. Goed liedje na goed liedje na goed liedje, Fuzzy Teeth is aan het eind van de Popronde vast gegroeid van sneeuwbal tot lawine.